En trapp er ikke bare en trapp. Nei, trappen din er en del av interiørdesignen din, og derfor er det også viktig at du velger en trapp som passer perfekt inn i hjemmet ditt – og som er funksjonell og fin å oppholde seg i. Når det er sagt er det utrolig mange trapper på markedet, og derfor forstår vi også godt om det kan være vanskelig å finne rundt hvilke trapper som passer godt inn i hjemmet ditt og hvilke som ikke gjør det. Vi er her heldigvis for å hjelpe deg, så du kan være sikker på å ta det riktige valget i forbindelse med kjøp av din nye trapp. Så les videre her og bli kjent med emnet eller kjøp din nye trapp allerede nå https://www.stigefabrikken.no/trapper.

En svingtrapp i kvarts er et godt valg for små hus 

En av trappene du kan velge mellom er en svingtrapp i kvarts. Denne typen trapper er utrolig flotte, og du kan ofte også feste den til de lettere veggene, fordi konstruksjonen faktisk er mer eller mindre selvbærende. Det er altså ikke en trapp som krever mye støtte fra for eksempel en vegg – og det er en fordel for deg som ikke har mange bærende vegger i boligen. En annen fordel med denne typen trapp er at den ikke krever mye plass. Faktisk krever den mye mindre plass enn en vanlig rett trapp – og det betyr også at den kan plasseres i relativt trange rom. Det som gjør at noen velger dem fra er at de ofte dekker for enten vinduer eller døråpninger. Men hvis dette ikke er noe du ser på som et problem, kan du enkelt velge en svingtrapp i kvarts.

Den rette trappen – den vanligste trappen

Den vanligste typen trapp er en rett trapp. Dette er også en utrolig vakker og enkel trapp, og du kan være helt sikker på at den vil sette sitt preg på interiøret ditt. Det er en trapp som tilfører hjemmet ditt et elegant og moderne uttrykk, og da er det også en av løsningene som ofte er billigst. Velger du denne modellen får du virkelig noe for pengene – og hos mange forhandlere kan du ofte få lov til å sette ditt eget preg uansett. Blant annet ved valg av materialer. En rett trapp er ofte det sikre valget.

Den ekstraordinære spiraltrappen

Trenger du en ekstraordinær trapp som virkelig gir et eksklusivt uttrykk til hjemmet ditt? Da kan det være lurt å vurdere spiraltrappen. Dette er en trapp som ikke tar mye plass, derfor er den også praktisk og ikke bare vakker. Trappen slynger seg rundt en midtstolpe, og mange tror at denne typen trapper gir ethvert hjem et ekte «New Yorker»-utseende. Følg lenken øverst i artikkelen umiddelbart og utforsk den nøyaktige trappen du har blitt interessert i til hjemmet ditt.